torstai 26. toukokuuta 2011

Kesän juhlahetkiin..

Voisi vaikka ajatella antavansa lahjaksi jotain tälläistä:


laatikko 42 €, Gant kylpypyyhe 39 €
   
Paketin saaja ja uuteen kotiin muuttaja ilahtuu varmasti myös näistä:   


tähtityyny 65-85 €, neulostyyny55 € kaikki Gant. Liikkeessä lisää värejä.

Korulahjan saaja voi suojata aarteensa tähän:


korulipas 53 €


keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Tarhantädeille, opettajille

Huomaan täällä liikkeen asiakkaista, että kevätjuhlien aika päiväkodeissa ja kouluissa lähestyy.
Jotain kivaa pientä on mukava laittaa pakettiin, tässä voisi olla muutama vinkki.


Purkit 15,50€, keksilaatikko 11,90 €

Pieni hurrikaani 8,40€, kynttilä 2,80€


Tuoksukynttilä 4,90 €

Tiskirätti 3,60 €


Kruunuruukku 5,30€

Tuoksupussi 11,70€

Näistä saa rakennettua kivoja kokonaisuuksia. Kruunuruukkuun voi esimerkiksi lisätä opettajan lempikukan tai yrtin.

perjantai 20. toukokuuta 2011

ulkoilmaelämää

Viikko on taas kääntynyt kohti loppua ja mieli suuntaa nauttimaan ulkoilmaelämästä. Toisaalta pitäsi ainakin näin kauppiaana varmasti jo miettiä tulevia alkukesän juhlia ja niihin sopivia lahjoja, mutta eikös vielä tänä  viikonloppuna haaveilla  kesästä ja ulkoilmaelämästä.
Mitäs tykkäätte? Eikö näistä kelpaa nautiskella päiväkahvit ja pyöräyttää vaikka lettutaikina.

Kori lautasille





p.s pihamyynti jatkuu

maanantai 16. toukokuuta 2011

Jotain juhlavaa kattaukseen


Innostuin oikein miettimään tuossa edellisessä postauksessa mainitsemaani juhlakattausta. Juhlien järjestäjällä on tietenkin monta mietitävää asiaa ja juuri viime hetkellä huomaa, ainakin oman kokemukseni mukaan, että kattaustarvikkeita on liian vähän tai kattaus ei olekaan oman mielikuvan  mukainen.  Suurissa kattauksessa on tärkeää saada hieman korkeuseroja tarjottaville. Kannattaa muistaa että tarjottavat ovat pitkään esillä, jopa ulkona, syötävät on  silloin syytä suojata kuvuilla. Juomat pysyvät viileinä tyylikkäissä coolereissa ja juhlien jälkeen  ne ovat kauniita esillä ihan sellaisenaankin.




Tulevat kesän juhlat

Pihamyynti on sujunut yli odotusten. Nyt vaan täytyy pitää taukoa huonojen kelien vuoksi. Mutta ei hätää pihakauppa palaa taas kun aurinko ilmestyy..
Tällä viikolla liikkeessä keskityään jo alkukesän juhliin. Mietitään juhlavia kattauksia ja miten sen kodin saisi muutettua juhlakuntoon. Varma vinkki on laittaa kaikki ylimääräinen pois ( vaikka kaappiin) ja katsoa, että jäljelle jäävä värimaailma on yhtenäinen. Tyynyillä saa helposti raikastettua kodin ilmettä ja tietenkin tuoreilla kukilla.




p.s Vielä ehtii jos haluat juhliin uudet verhot tai matot !  Muistathan että Sisustus Homessa on ompelupalvelu.






tiistai 10. toukokuuta 2011

Mid season sale



Voisikohan asian nyt ihan noin ilmaista?  Kumminkin, nyt on ilmat sen verran lämmeneet, että toteutan yhden to do- listalla olevan asian.  Nimittäin liikeen edessä on hyvillä keleillä toukokuun ajan edullisia poistoja.  Saimme harjoittelijan kanssa siivottua nurkkia ( eli varastoa)  ja tietenkin teemme tilaa uusille tuotteille. Kukkarolle sopivaan  hintaan poistamme tyynyjä, tauluja, mattoja ja muuta kodin tai mökin sisustamiseen sopivaa tuotetta.

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kaikille maailman äideille, Onnea!

                                                   


perjantai 6. toukokuuta 2011

Mamas & Papas

Syötävän suloisia nämä lastentuotteet. Messuilla ihastuin heidän laadukkaaseen  ja hiukan värikkäämpään tyyliin.





Käykää ihmeessä ihailemassa  heidän tuotteita joko liikkeessä tai  kuvastoon pääset tästä Mamas &Papas kuvasto.

torstai 5. toukokuuta 2011

Jotain ihanaa puutarhaan


Kyllä kesä lähestyy kaikista viileistä keleistä huolimatta  ja kuten viime postauksessa kirjoittelin, puutarhaa on kiva virkistää jollakin uudella. Laitan tähän muutaman kuvan liikkeestä.  Brosten yhden hengen riippukeinussa voi rauhassa ihailla ja odotella tulevaa kesän kukkaloistoa.Vihreyttä  ja kasvimaansatoa odotellessa voin suositella ikuisesti kukkivia pioneja ja puksipuupalloja.



Siement ja lannoitteet pysyvät järjestyksessä peltisissä purkeissa

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Sormet multaan

Joka vuosi vannomme sisareni kanssa ettemme esikasvattele yhtään mitään ja piha saa olla tänä vuonna sellainen kun on.. Mutta kuinkas taas vappuna kävikään. Munkkien paistamisen lomassa sormet oli aivan pakko saada upottaa multaan ja ihan pikkuisen vaan aloittaa taimien esikasvatus. Lista on loputon siitä mitä tuli taas yritettyä muutaman vapaapäivän aikana saada tehtyä!
Pihalle ja parvekkeelle on kiva hankkia jotain uutta ja nuutuneet ruukut sekä auringonvalossa haalistuneet tyynyt saavat väistyä tämän kevään väriloiston rinnalta.
Olen hiukan ihmetellyt itsekin tätä blogin alun väriloistoa. Enemmän vaalet sävyt miellyttävät, mutta aurinko taitaa saada hetkellisesti innostumaan väreistä.
Sisustusliiikkeen pitäjälle kevät on työnkin puolesta juhlasta toiseen siirtymistä mikä tietenkin tuo vaihtelua ja asiakkaille runsaasti uutuuksia. Niistä postailemme pikapuoliin.  Vinkkinä vielä; äidit ilahtuvat taatusti lahjakortista sisustusliikkeeseen.