torstai 30. kesäkuuta 2011

Svanefors

Juhannus on juhlittu, alennusmyynti alkanut ja helteet hellivät. Haikeaa ja jotenkin ihanaa. Olen hiukan uudistanut blogin ilmettä.Tässä taitaa käydä samanlailla kun liikkeessäkin. Näyteikkunat ja järjestys vaihtuvat tiuhaan tahtiin, samoin käy näköjään bloginkin. Itse kun samoja asioita katsoo päivästä toiseen, niihin turuu ja kyllästyy. Muutos piristää kummasti!

Liikkeessä on uutuutena ihania Svaneforsin tuotteita, joita asiakkaat ovatkin paljon kyselleet ja toivoneet!






torstai 23. kesäkuuta 2011

Enjoy this moment..

Seinätarrat ovat minusta hauskoja. Tekstit ovat helppo taulun korvike. Mukavia ovat myös tarrat, jotka voi helposti irroittaa ja siirtää, kuten alla olevat aakkoset.




maanantai 20. kesäkuuta 2011

Merellinen tuulahdus

Juhannusta lähestyttäessä mieli vaeltaa merellisiin tunnelmiin. Haaveissa siintää rauhallinen mökkiviikonloppu.. Loikoilua, hyvää ruokaa ja leppoisissa löylyissä saunomista.. Ihania haaveita, eikö? Uskoisin, että löytyy  aika monen kesäunelma listalta.
Alla olevat raikkaat värisävyt tuovat taatusti hiukan helpotusta haaveiluun.
Liikkessä on viime viikkoina vakiasiakkaiden lisäksi käynyt lomalaisia. Kiitos saamastani positiivisesta palautteesta.

Taidan pikkuhiljaa aloittaa alennusmyynnin ja täytyisi varmasti uhrata muutama ajatus tulevaan syksyynkin.




tiistai 14. kesäkuuta 2011

Viemisiä

Ihanan helteinen viikonloppu on takana ja nauttiessani kesän lämmöstä ajattelin kesäkyläilyjä.Tänään sitten ajattelin laittaa muutaman inspiraatiokuvan aiheeseen liittyen.
Kesän myötä mökkeily ja mökeillä vierailu tai miksi ei muutkin sukuloinnit saavat ainakin minun asiakkaani miettimään mukavia viemisiä. Ymmärretävää on, että viemisen pitäsi kestää kuljetusta ja olla käytännöllinen.Alla joitakin esimerkkejä, mitä voisi viedä. Aina ihanemman saa, kun näkee vaivaa ja laittaa purkkiin sisälle keksejä, leipoo kakun tai täyttää laadukkaalla kahvilla tai teellä.




keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Raikasta puuvillaa

 Alkukesän ja helteiden kunniaksi ajattelin hemmotella teitä muutamalla kivalla tarjouksella. Linumin puuvillainen torkkupeitto, tosin minusta paljon monikäyttöisempikin tuote. Peitto on reilun kokoinen 140x220cm, joten sen voi käyttää päiväpeittona tai vaikka piknikillä, sillä sen voi pestä 60 asteessa!





Gantin luomupuuvillaiset tyynynpäälliset luonnonvaaleissa sävyissä. Sävyt ovat puuvillan omia värejä, niitä ei ole värjätty.
Nämä sinkkiämpärit eivät ole tarjouksessa vaan uutuuksia liikkeessä, eikö olekin ihania?

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kivaa lapsille

Tein uuden somistuksen näyteikkunaan- aiheena täällä kertaa lapset. Innoittajana oli  Linumin ihana päiväpeitto. Ikkuna on aikalailla vaaleanpuna painoitteinen, mutta samat  tuotteet löytyvät kyllä sinisemmissäkin sävyissä.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

vilinää vilskettä

Pienellä viivellä voi nyt tulla kuulumisia puodin puolelta. Kiirettä on  näin suurten juhlien kynnyksellä. Olen saanut tehdä kauniita paketteja valmistujille ja auttaa monia miettimään kodin juhlakuntoon saattamista .. Lisäksi alkuviikosta tuli täydennystä Linumin tuotteisiin. Kuvat lainattu linumin kuvapankista.










Nyt ei ehdi jäätelöllä herkuttelemaan, mutta silmäruokana toimii minulla nämä:



Ensiviikolla laitan kuvia enemmän lastentuotteista. Mukavaa viikonloppua.