torstai 28. heinäkuuta 2011

Kesän loppuun mahtuu..

Onneksi kesää on vielä runsaasti jäljellä.Vaikka loma olisi jo lopuillaan valoisat illat antavat vielä aikaa nautiskeluun. Ulkona syöminen on niin mukavaa ja monelle lomapäivät rakentuvat aterioidein ympärille. Oma kasvattama sato maistuu mainiolle.
Tietenkin monet odottavat innolla rapujuhlia. Niitä juhlia on mukava suunnittella tai varmasti moni sisustuksesta kiinnostunut on innostunut myös juhlien suunnittelemisesta. Tai ainakin ympärilläni olevat ihmiset ovat.
Muutama fiilistely kuva tähän loppuun.  Tällä kertaa kuvat eivät ole liikkeestä vaan Linumin syksyn mallistosta.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Mitä syksy tuo tullessaan

Alennusmyynnin aikaan sitä viimeistään alkaa suunnittella jo tulevaa syksyä ja joulua ( tosin moni teistä varmasti teitääkin, että  niitäkin tavaroita on jo puolivuotta sitten sisäänostettu ja toivottu, että kristallipallo näytäisi oikein. Asiakkaiden maun miettiminen ja toiveiden toteutus välillä sitä vaatii.)
Olenkin miettiyt poikkeuksellisen paljon tulevaa syksyä. Mitä uutta voisin teille tarjota? Mitä toivoisitte, että liikkeessäni olisi lisää? Onko joku merkki, mitä kaipaatte? Nyt teillä lukijoilla ja asiakkailla olisi mahdollisuus kertoa mielipiteenne ja toiveenne. Kuulisin niitä mielläni.
Postia voi laittaa osoitteeseen sisustushome@sisustushome.fi

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Toinen uutuus on..

Liikkeeseen saapuu pikkuhiljaa uutuuksia, ihanan virkistävää! Toinen kesän uutuus on Dixie. Monelle varmaan tuttu merkki. Otin valikoimiin mm. kuramattoja, lyhtyjä ja tabletteja.











Blogin puolella saattaa olla hiukan hiljaisempaa tässä heinäkuussa, mutta postailen kyllä kuulumisia aina välillä.


 

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Uusia kelloja

Lomalla ei kelloja kaivata, mutta arjen askareissa se on tuiki tarpeellinen..
Suurin osa aloittaa tästä viikonlopusta loman vieton. Lomalla on aikaa selailla lehtiä ja inspiroitua miettimään sisustamista niin ulkona kuin sisälläkin.