keskiviikko 31. elokuuta 2011

mainos

Tänään putiikilla on mainos paikallislehdessä. Ensimmäistä kertaa mainostan myös blogia. Olisi mukavaa saada lisää lukijoita.  Hei muuten, sähköpostiin voi kommentoida tai  kysellä tuotteista.
Tulkaa kurkkaamaan  Linumin syksyä, se on sitten herkullinen! Väreistä jokainen löytää varmasti mieleisensä. Itse jo kovasti suunnittelen joulua niin kotiin kuin liikkeeseenkin ja oli mukava yllätys, kun asiakkaatkin sitä jo malttamattomasti kyselevät. Se taitaa olla meidän sisustukseen hurahtaneiden vuoden kohokohta. 
Mutta kyllä tämä syksy ja pimeys saa aikaan sen,että on ihanaa päivittää kotia jollakin uudella. Se auttaa jaksamaan pimeänajan yli. Jotakin uutta väriä oli se sitten kynttilöissä, tyynyissä tai verhoissa. 
-Ihan jo pienikin piristää kummasti.

tiistai 30. elokuuta 2011

kello käy syksyyn

Mikä olisikaan parempi aloitus viikolle kuin kellot. Viikonlopun ( toivottavasti ) rauhallinen aikatauluton joutenolo vaihtuu arkisempaan aherrukseen. Putiikin puolelle tulee koko ajan lisää syksyn uutuuksia. Tässä muutama kuva kelloista. Taisin jo aikaisemminkin aiheesta kirjoittaa, mutta minusta nämä toimivat yksin tai erilaisista kelloista koottuna ryhmänä, taulun korvikkeena.  Kaunis kello saa olla näkyvillä!



tiistai 23. elokuuta 2011

filtti, sisustuslehti ja elävä tuli

Hei taas, hiukan näköjään kesän jälkeen on hitaammanlaista tämä kuulumisten kirjoittelu. Intoa olisi kovastikin jakaa teidän kanssanne putiikin arkea, mutta kuten jo aiemmin kirjoittelin tämä syksy kesän jälkeen on joulun takia aika vauhdikasta. Itse asiassa taitaa olla niin, että aina on joku sesonki meneillään. Vaikka kesä on aivan mahtavaa aikaa, niin moni nauttii vielä loppukesän lämmöstä ja pimenevistä illoista. Niihin sopii mikäs muu kuin lämmin huopa, hyvä sisustuslehti ja mielellään kynttilän valo tai elävä tuli..
huopa ja tyynyt Gant Homen, matto Maripan, wieniläistuoli IB Laursen ja ulkotuli Affarin
tyyny ja huopa Gant Homen, lamppu Room lightin
Miten sitä voi tämä värimaailma muuttua vuodenaikojen mukaan, katsokaa nyt. Kuukausi sitten ei taatusti kovinkaan monella ollut mielessä laittaa tummia syksyisiä sävyjä esille, mutta silmää nämäkin värit vaan alkavat enemmän enemmän miellyttää...
Tyynyt Linum, laskosverho on ommeltu liikkeessä. Kangas Linumin

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Piironki


Tutustuin viime keväänä Formamessuilla Helsinkiläiseen yritykseen nimeltä Piironki. Heillä on oma putiikki ja maahantuontia. Tässä muutama kuva heidän tuotteistaan, joita löydät liikkeestäni. Kuvat ovat lainattu Piirongin sivuilta.
Matto on helppohoitoista muovikudetta, saman tyyppinen kuin Ruotsalaisen Pappelinan matot.Raitojen värinä joko beige tai harmaa.