sunnuntai 29. tammikuuta 2012

hempeää roosa, suloista pitsiä

Jatketaan messukuulumisia svaneforsin uutuuksilla, heidän kevätmallisto on kyllä hitti jo syntyessään, lempeää rosaa, pelargioita, lintuja ja merihenkistä raikautta. Ja hei, kaikille pitsien ystäville tiedoksi, ostimme myös taatusti teitäkin innostavia ihanuuksia.






perjantai 27. tammikuuta 2012

trenditietoisille

Arvatkaapa mitä, aioin seuraavaksi paljastaa yhden uuden tuotteen jota saa Hämeenlinnasta ihan kohta
Nimittäin trendikkäät L:A Bruket tuoteet ovat kohta täällä. 
Yksinkertaisen tyylikäät tuoksuaisteja hivelevät luomu-uutuudet.
Meille tulee silitysvesi, tiskiaine, pala- ja nestemäsiä saippuoita, ainakin näin aluksi.Tuoksuin mm. kurkkuminttu, sitruunaruoho, villiruusu, laventeli, rosmariini-appelsiini.. Nam:)




Näitä tuotteita  lähetämme ilman muuta ympäri suomea! Tilaukset sisustushome@sisustushome.fi

tiistai 24. tammikuuta 2012

messuterveisiä

Terveisiä Tukholmasta. Kyllä oli mukavat ja antoisat messut!
Kamera pullottaa paljon matkamuistoja, joita ihan varmasti jaamme teidän kanssa lähipäivinä. 
Pikkuiseen putiikkimme tulee uusia merkkejä- itseasiassa aika montakin.
Jos jotakin yleistä tulevan kevään trendeistä voisi sanoa, niin ekologisuus on yhä tärkeämpää, keltainen ja vaaleansininen, sekä violetti on trendikkäitä värejä sisustuksessä, mutta taitaa vaatia meiltä suomalaisilta vielä totuttelua. 
Aloitetaan Linumin osastosta. Kuvissä näkyviä tuotteita voi tilailla tai tulla ihan päikanpäälle ostelemaan muutaman viikon sisällä. 

Kiitos Marina ja Janne lämpimästä vastaanotosta ja mukavasta messustartista!








tiistai 10. tammikuuta 2012

Lunta, pakkasta ja punaisia poskia- Ihanaa! Vihdoinkin talvinen tunnelma. Perutetaan hiukan kalenteria taaksepäin ja vietetään joulu uudelleen:).Eihän joulukoristeita tarvitse ihan kokonaan vielä varastoon laittaa, eihän? Otetaan allaolevasta mallia.

Putiikin puolella on mukavan odottava tunnelma. Lähdemme ostoille tälläkertaa Tukholmaan. Kaksi päivää sisustusaiheista shoppailua, harmi vaan ettei Tukholman liikkeille taida tällä kertaa olla aikaa.

torstai 5. tammikuuta 2012

Putiikin puhdistus

Ulkona myrskyää ja sade vihmoo.

Kuten kuvista voitte huomata, putiikin puolellakin on iso siivousluuta heilunut ja tuotteita on alennettu reilulla kädellä. Pikaisesti ostoksille, parhaat viedään päältä!
Alessa mm. iso kasa Gantin ja Linumin torkkuhuopia -50%, Linumin tekstiilejä - 40% ja paljon muita yksittäisiä tavaroita ja lyhtyjä.



 Savaneforsin jouluverhot - 40%