tiistai 28. helmikuuta 2012

merihenkistä

Enemmän kuin vuosiin on taas sisustuksessa sinisen erisävyt esillä. Aluksi kevään katalogeja selatessa hiukan arastelimme sinisyyttä, mutta rohkeastihan sitä oli tilattava. Asioihin kun tottuu ja saa  vähän fiilisteltyä, niin myös sinisen sävyt innostavat nyt meitä.
Tutut sininen, valkoinen ja punainen saavat tänä keväänä  rinnalleen metsänvihreää ja beigeä.
kuvat ovat omia, Gantin tai Linumin.






Tulkaa pian ihastelmaan, innostus tarttuu kyllä :)

terveisin,  Putiikin tytöt

torstai 23. helmikuuta 2012

kevään merkit

Aurinko paistaa, päivät pidentyvät ja mieli on pirteämpi. Mitä sitä muuta voi toivoa.. No paljonkin,ihmisen mieli nyt vaan on sellainen,  mutta nautitaan näistä hetkistä ja odottavasta tunnelmasta. 

Yhtenä uusvanhana merkkinä putiikkiimme on palannut nyblom o kollen. 




sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Arkista aherrusta

Alunperin kun suunnittelimme blogia oli ajatuksissamme tarjota kauniita vain ajatuksia sisutukseen, mutta aika vaihtelavalla tyylillä on kumminkin menty.Ajattelimme, ettemme mainosta blogia missään tai ainakaan ei Facebookkiin mennä ,ja kuinkas on käynyt kurkkaa facebookin puolelle . Kaikkia on huhtikuun  blogin aloituksen jälkeen tehty. Blogiakin seuraa jo muutama ihminen ,ja juuri perustettuja FB sivuistakin tykkää jokunen.
Kiitos teille kaikille! 
 Haluamme tietenkin olla siellä missä tekin ja jakaa tämän 
kaiken kauniin teidän kanssanne.
Sisustusliikkeen pitäminen on muutakin kuin kauniita tavaroita tai kauniiden sisustusten rakentamista. Tavaraa tulee yleensä kerralla aika isoja määriä, kuorma pitää tarkistaa ja rikoutuneet tavarat reklamoida. Rikkoutuneita tavaroita on ylättävän paljon. Se on kurjaa ja teettä paljon lisätyötä. Pahvilaatikot on siivottava ja uusista ihanuuksista tehdä sisustusta inspiroivia esillepanoja. Ehkä kurjin juttu on se, ettei tavara tule meille silloin kun on luvattu. Näin kävi esimerkiksi ystävänpäivään ajatelluille tuotteille.
Iloisempiin tunnelmiin!
Raikkat värit piristävät kummasti. 
Nyt on aika hankkia talvisen sisustuksen keskelle uusia tyynyjä, kynttilöitä, ja energiaa antavia huonetuoksuja.Uutuutena meillä on Linumin huontuoksut.
Pienellä saa jo kummasti uutta kivaa ilmettä.


Asiantunteva palvelumme auttaa arkisten sisustuspulmien kanssa!

tiistai 14. helmikuuta 2012

Ranskalaista tunnelmaa

Tällä alalla kun on, tulee aikalailla selailtua sisustuslehtiä. Uusia ja vanhoja,ja ainakun käteen osuu!
En teidä onko se tämä luminen talvi, mutta mieltämme erikoisesti lämmittää kuvat kesäisestä Ranskan maaseudusta.Miten yksinkertasista asioista syntyy luomoava tunnelma: värit ovat utusia, kasvit yksinkertaisia ja sisustus rouheaa. 
Kuvat Lantliv




Olemme haalineet hiukan tuota tunnelmaa myös putiikkiin







Muistakaa hyödyntää ystävänpäivätarjous!

torstai 9. helmikuuta 2012

SisustusHome on nyt myös Facebookissa

No niin, pitkän vastaan hangoittelun jälkeen, olemme päättäneet kokeilla siipiämme myös facebookissa
Käykää kurkkaamassa ja tästä tykkäämäämässä 


Näiden uudistusten ja tietenkin ystävänpäivän kunniaksi teemme huikean tarjouksen (10-14.2) ihanille asiakkaillemme:


Siirrettävät liitutaulutarrat toimivat arjen isoina muistilappuina
koko 23cm*36cm, hinta 17,70 euroa.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Ystävää mä muistan



Arki taitaa olla aika kiireistä monella,ja ystävän muistaminen meinaa unohtua. Illalla muistaa, mutta no, sitten tuntuu tulevan jotakin mikä siirtää yhteydenottamista. 
Onneksi on ystävänpäivä, silloin viimeistään on aika tarttua luuriin tai laittaa kortti. Siis ihan oikea kortti, eikä  tekstaria tai e- korttia. Kyllä vanhassa kunnon postin tuomassa kortissa on oikeanlainen tunnelma!

Pieni pakettikin on kiva antaa. Paketoida jotakin ystävyydestä muistuttavaa nättiin paperiin, päälle vielä kiepautus kaunista nauhaa..

Nämä hempeät kupit ja lautaset ostimme ajatellen tulevaa ystävänpäivää. Okei, myönnetään, olihan tässä vähän haaveissa tuleva kesäkin, lomapäivät, kiireettömät aamut ja kaikki se fiilis - tiedätte kyllä:)

Väreinä beige, vaaleansininen ja vaaleanpunainen.
Meiltä saa aina kaupanpäälle sen kauniin paketin!

torstai 2. helmikuuta 2012

helppoa leivontaa

Parhaita reseptejä ovat kaikki nopeasti puuhaarukalla sekoitettavat herkut. Raaka-aineet ovat usein laadukkaita ja niitä on vähän.

Leivonnasta tekee mukavaa kauniit tuotteet ja hyvät kestävät välineet.


Ehdoton ystävänpäivän suosikki leivonnainen on meillä jo vuosia ollut runebergintortut.
Tämä ohje on helppo ja sanomattikin herkullinen.

10 kappaletta


Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen huolellisesti vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne vuorotellen kerman tai maidon kanssa. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina korkeareunaisiin muffinivuokiin ja tasoita pinta. Paina lusikalla keskelle kolo ja valuta lusikallinen vadelmahilloa koloihin.
Paista tortut 200 asteessa 20–25 minuuttia koosta riippuen. Anna niiden jäähtyä hetken aikaa ritilällä ennen kumoamista.
Nosta nokare hilloa vielä painuneen hillosilmän päälle. Sekoita tomusokerista ja vedestä kuorrute. Valuta kuorrutetta hillon ympärille.
resepti on yhteishyvän.