sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Arkista aherrusta

Alunperin kun suunnittelimme blogia oli ajatuksissamme tarjota kauniita vain ajatuksia sisutukseen, mutta aika vaihtelavalla tyylillä on kumminkin menty.Ajattelimme, ettemme mainosta blogia missään tai ainakaan ei Facebookkiin mennä ,ja kuinkas on käynyt kurkkaa facebookin puolelle . Kaikkia on huhtikuun  blogin aloituksen jälkeen tehty. Blogiakin seuraa jo muutama ihminen ,ja juuri perustettuja FB sivuistakin tykkää jokunen.
Kiitos teille kaikille! 
 Haluamme tietenkin olla siellä missä tekin ja jakaa tämän 
kaiken kauniin teidän kanssanne.
Sisustusliikkeen pitäminen on muutakin kuin kauniita tavaroita tai kauniiden sisustusten rakentamista. Tavaraa tulee yleensä kerralla aika isoja määriä, kuorma pitää tarkistaa ja rikoutuneet tavarat reklamoida. Rikkoutuneita tavaroita on ylättävän paljon. Se on kurjaa ja teettä paljon lisätyötä. Pahvilaatikot on siivottava ja uusista ihanuuksista tehdä sisustusta inspiroivia esillepanoja. Ehkä kurjin juttu on se, ettei tavara tule meille silloin kun on luvattu. Näin kävi esimerkiksi ystävänpäivään ajatelluille tuotteille.
Iloisempiin tunnelmiin!
Raikkat värit piristävät kummasti. 
Nyt on aika hankkia talvisen sisustuksen keskelle uusia tyynyjä, kynttilöitä, ja energiaa antavia huonetuoksuja.Uutuutena meillä on Linumin huontuoksut.
Pienellä saa jo kummasti uutta kivaa ilmettä.


Asiantunteva palvelumme auttaa arkisten sisustuspulmien kanssa!